Tilbake til alle rapporter

Gata mi der eg bur

Publisert av Frank Ivar Vårdal 22:31, tir. 12 mars 2013; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Gulen og Sogn og Fjordane 3 minutter senere

Hornnesvegen utenom svingen fra hovudvegen etter tunnelen mot Florø som allerede er belyst.Eg meiner det er på høg tid med opprustning av denne vegen som har tre veger ut til hovudtrafikken.Den mot øst er stengd.Men vi har 6 stk ikkje godkjende fartshumper og 2 grøfter tvers over vegen som er kollapset den ene er alvorleg der Bybussen vår får skader dvs den tar nedpå bak. Der må inn midlertidig tiltak umiddelbart inntil utbedring til telen er ferdig å jobbe.Det er farleg å ferdast med bussen her eg ønsker ein trafikkspeiel i ein sving med tett vegitasjon og det er farleg når bussen må ta seg "til rette" på fortauet pga for smal veg. Der er ein hekk i ein trafikkfarleg kryss som burdes fjernes ved siden av skøytebanen vår. I heile sommer har eg sett at dei ikkje har slått rundkøyringa vår. Her bur mange eldre og svake som vil nyte godene med den nye bussholdeplassen som er underbygging det er positivt.Håper det hadde vert bedre opplysninger ang arbeid ved Bergum.Vi som bur på Haugum ville sikkert hatt godt av bedre skilting.Her er fartsoner som enkelt burde "tatt til vet" det er noen her som bryter alle grenser kanskje onkel Politi kunne skjerpet seg i stadenfor å se i mellom fingrene eg er lei meg at der ikkje har vert gjennomført kontroller her som set ned foten for det som er grensen for kva vi vil ha i trafikken her. Førde kommune bør svelge nokre kameler her og brette opp armene og begynne å jobbe med FDV i praksis her og ikkje sitte bak skrivebordet.Set i gang praksisen før det skjer ein dødsulykke her. Det vil vi unngå. Det er synd at det nesten alle klager men det er og det eg er minst fornøgd med er underlaget.Eg er mjuk traffikant og fra mitt ståstad meiner eg det er på høg tid at dere på kommunen ordner infrastrukturen så ikkje det går med menneskeliv. Helsa er viktigast og desverre vi må betre Infrastrukturen først så får vi betre helse. Grus fortaua om vinteren kost det opp at til våren. Dette er klar tale til dei som sit i kommune våkn opp vi kan ikkje om vi sjølv vil det lukke auga og ikkje bry oss den holningen holder ikkje lenge, vi som bryr oss om gata vår. Eg liker att nokon no bretter opp armene og begynner å gjere noko med gata vår så snart som overhode mulig. Ellers må eg sei til teknisk etat dere må vise dere meir i vår gate og vi ønsker dere velkommen med deres arbeidslag vi vil synest at det hadde vert godt at dere kommer.Vi vil ha dere på plass.no. Ha fortreffelege dager med venleg helsing Frank Ivar Vårdal.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Melding motatt

    Sendt inn av Ken Fagerli 08:20, tor. 14 mars 2013

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:13, søn. 14 april 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter