Tilbake til alle rapporter

Kumlokk som smeller igjen.

Publisert av Erik Aasprong 11:18, søn. 19 mai 2013; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Kristiansund og Møre og Romsdal 2 minutter senere

I nedre del av Langveien i Kristiansund på høyre side på vei ut av byen mellom Folkets Hus og gamle Langveien Ungdomsskole smeller det i kumlokk når biler kjører over. Problemet startet lørdag den 18. mai.2013. Det er forfrdelige smell som irriterer beboerne iområdet, spesielt om natten. Sist gang dette gjorde seg gjeldende var for ca. 5 år siden, men ble da heldigvis fikset straks. Regner med at dette ordnes straks.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:28, søn. 16 juni 2013

 • Regner med at det blir ordnet denne uken da stedet skal asfalteres.

  Sendt inn av Erik Aasprong 14:28, søn. 16 juni 2013

 • Fikk tilbakemelding fra Veivesenet at dette skulle ordnes før ny asfalt ble lagt i Langveien. De siste dagene var smellene i kumlokket opphørt. I går onsdag den 19.juni ble Langveien asfaltert i nevnte området og arbeidet synes å være ferdigstilt. MEN nå smeller kumlokket igjen og irriterer naboene, spesielt om natten når folk skal sove. Noe har skjedd ved asfalteringen?Regner med at dette ordnes straks.

  Sendt inn av Erik Aasprong 17:27, fre. 28 juni 2013

 • Fortsatt ikke løst. Det smeller fortsatt. Vi venter spent på når vi kan sove på natten igjen.

  Sendt inn av Erik Aasprong 16:07, tir. 2 juli 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:37, søn. 14 juli 2013

 • Saken er lovet ordnet, både av Tekninsk etat i Kristiansund Kommune og Veivesenet v / Løvik. Asfalten er kommet på. Fjerning av smellene er ikke borte.Det opplyses at årsaken til problemet er at de ikke har fått tak i nye pakninger. I og med at problemet enda ikke er ordnet, anbefaler jeg at kommunen eller veivesenet kontakter annen leverandør av nye pakninger til kumlokkene. Dette holder ikke. NÅR SKAL VI FÅ NATTESØVN EN TILBAKE NB: Problemet gjelder mange langs Langveien.

  Sendt inn av Erik Aasprong 17:37, søn. 14 juli 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter