Tilbake til alle rapporter

Fartsproblemer Simensbakken

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 17:58, lør. 9 november 2013

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vestre Toten 1 minutt senere

Ønsker fartsdumper eller annet fartsdempende tiltak i gata, gjerne også politikontroll. Det er 30 sone, og "ulovlig" oppsatte "Barn leker" skilt i gata, men til ingen nytte. Det går ofte veldig fort her, og det skal mye til for å rekke å stoppe for 3-4 åringer som får det for seg at de skal over veien. Foreldre må passe barna som hauker, om de er i nærheten av veien.

Det er også notert at de som ofte kjører verst, er eldre folk som har bodd i gata i mange mange år...

De siste 7-8 år har det vært stor utskiftning av beboere i gata og det har blitt vesentlig flere barn enn tidligere og kjøringen i gata er til stor bekymring.

Såvidt undertegnede er bekjent, skulle gata fra gammelt av egentlig være stengt for gjennomkjøring, og det er laget vei "bak", Frydenlundevegen, som skulle være den hovedveien folk skulle kjøre. Etter det ble påkjøring til ny riksvei 4 i området, så ble det skiltet mot Rv4 via Frydenlundvegen, men denne er som "omvei" å regne for de fleste, så de kjører heller Simensbakken, da den er åpen.

Iflg naboer som har prøvd å snakke til kommunen, så har de fått beskjed om at kommunen ikke ser problemet. Det er 30 sone, så ingen kjører jo da fortere enn lovlig. Samtidig er det jo også skiltet til Rv4 via Frydenlundvegen, så det er jo da heller ingen som velger å kjøre Simensbakken for å komme til Rv4... Vedkommende som har gitt dette uttrykket er kjent for å være notorisk vanskelig...

Fartsdempende tiltak kan være dumper, eller billigere sjikaner/avsperringer på sidene av veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:31, lør. 7 desember 2013

  • Ingen tiltak eller oppfølging er gjort.

    Publisert anonymt 18:31, lør. 7 desember 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter