Tilbake til alle rapporter

Brøyting

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Embret Rønning 20:10, søn. 23 februar 2014; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Tolga og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

I den senere tid er brøytingen utført på en måte som gjør fylkesveiene i Vingelen og deler av Tolga, hvor jeg ferdes, veldig smale. Det står igjen fra en halv til en meter ut til brøytestikkene som ikke blir brøytet mange steder. Dette fører til at det blir unødvendig vanskelig å møtes på veiene. Tidligere i vinter var dette mye bedre. Håper dette igjen kan endres, slik at vi kan bruke hele veiens bredde. På forhånd takk

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Embret Rønning 09:45, tir. 25 mars 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter