Tilbake til alle rapporter

IS i fotgjengerundergang

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Elev Sagavoll FHS 2010 - 2011 15:20, man. 21 mars 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Sauherad 5 minutter senere

På grunn av at vannet ikke har noen steder å dra ved fotgjengerundergangen under krysset rv 36 og fv(?)360 (sagavoll bussholdeplass) er det nå is i hele undergangen. kan også melde om at snøen på brua over elva mot Gvarv sentrum i vinter bare ble brøytet av vegen og ble liggende på fotgjengerfeltet. Det skapte trafikkfarlige situasjoner på grunn av at vi gikk på den hvite stripa

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Elev Sagavoll FHS 2010 - 2011 17:59, ons. 20 april 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter