Tilbake til alle rapporter

Meget dårlig fartsdump!

Rapportert anonymt 11:22, tir. 19 august 2014

Sendt til Klæbu og Sør-Trøndelag 3 minutter senere

Veien er utbedret ved bussstoppet ved sørborgen skole og i den forbindelse er det nyasvalttert og laget en ny "FARTSDUMP" her. den er meget dårlig laget pga at den er for bratt på begge sider. Det må da finnes en standar på hvordan det lages fartsdump på, eller er det bare på måfå etter vilke mann som gjør det.Jeg håper dette blir rettet på snarest. på forhånd takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:47, fre. 21 november 2014

  • Det er fortsatt problemmer med fartsdumper ved sørborgen skole.Den ved bussstoppet er så bratt og tver at enn må nesten stopp helt ellers slår enn sund forstillingen på bilen. den andre fartsdmpen er ikke så veldig mye bedere. er det ingensom har ansvar for å sjekke dette etter entrpinæren er ferdig med arbeidet eller alle like sløv. Det er rart at vi som bor og må bruke egen bil skal ha så mye problemmer med ofentlig vei. Vi opplever også veldig mye at vi til tider kjører på en anleggsvei da det er så mye fyllmasse som blir kjørt hit og veien ser ikke ut. bilene blir griset ut helle tiden pga av det dreges så mye drit inn på fylkesveien og ingen feier opp som de er pålagt. hvem har ansvaret for alt dette som jeg skriver om her??? Eller er det fritt frem for alt i Klæbu????

    Publisert anonymt 18:47, fre. 21 november 2014

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:06, fre. 19 desember 2014

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:22, fre. 16 januar 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:36, fre. 13 februar 2015

  • Problemet med fartsdemperen ved Sørborgen skole er ikke utbedret og det er en katastrofe at det er ingen som tar tak i det. Det er ikke bare jeg som synes den er feil bygd opp men flerre bilførere som jeg har snakket med mener det same. Jeg har også tatt buss fra Klæbu til byen og bussjåførene er irritert på at det ikke blir utbedret. Det er spesielt siden som vender mot sentrum eller som du møter på vei mot skolen. Denne siden har enn fordypning altså som om du kjører ned i en grop før selve kullen på fartsdemperen. Håpe dette snart blir rettet før noen slår sund forstillingen på bilen sin.

    Publisert anonymt 22:36, fre. 13 februar 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter