Tilbake til alle rapporter

To hull - en sving

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 19:42, tir. 5 april 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Vevelstad 2 minutter senere

Disse to hullene øverst i Åsmyra greier man ikke komme utenom. De er ca 40cm på det bredeste og 10cm på det dypeste. Det største er halvhjertet forsøkt fyllt med betong(!), noe som forårsaker skarpe kanter. Øverst i bildet ser man at asfalten generelt smuldrer, siden det bare er snakk om et tynt lag midt på veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er fyllt grus i hullene. I tillegg er det fyllt grus i et tredje hull lenger ned i veien. Nå er det i alle fall brukbart fram til det regner vekk :)

    Publisert anonymt 17:40, man. 11 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter