Tilbake til alle rapporter

Vei?

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 07:16, tor. 14 april 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Gjøvik 4 minutter senere

Nå må dere snart gjøre noe med denne "krøtterstien" oppe i Helliroa. Ikke stort annet enn hull på hull og bare søla. Ødelegger bilene og ikke minst humøret.
Nå må noe gjøres med denne veien!!! Er rimelig sikker på at jeg også snakker på vegne av alle andre innbyggerne langs Hellirovegen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei!

  Da har ihvertfall Hellirovegen blitt høvlet og saltet og den ble faktisk, atdkillig "bedre", eller rettere sagt mindre dårlig, til grusvei å være, om enn så lenge det varer. Det høvles altfor sjelden, dessuten må man vel trygt kunne si det snart er på høy tid med fast dekke på denne veien.

  Publisert anonymt 08:27, tor. 12 mai 2011

 • ble riktignok høvlet rett etter første klage men nå er det snart like ille igjen. Hva med fast dekke snart sier jeg enda en gang!!

  Publisert anonymt 10:20, tor. 9 juni 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:20, tor. 9 juni 2011

 • Saken er gammel og veien er kanskje blitt midlertidig utbedret flere ganger siden.

  Publisert anonymt 22:05, søndag 13 juni 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter