Back to all reports

Fartsdumper

Reported in the Annet category anonymously at 17:15, fre. 27 januar 2017

Sent to Brønnøy and Nordland less than a minute later

Er noen fartsdumper som er satt opp. Vet ikke sikkert av hvem, men vil tro det er velforeningen i rekkehusene der. De ødelegger bilene da vi kjører over dem for å komme hjem. Det er ikke asfalterte dumper, men lignende som er på vedlagt bilde.

Selvfølgelig er jeg helt enig i at fartsgrensen på stedet må holdes og at det skal gjøres tiltak for å overholde dette, men dette er for drøyt. Vi må ned i 10 km/t for å komme over dem sånn høvelig greit. Folk som kommer på besøk stopper helt opp da de er redd for bilene og at disse ikke blir brukt noen andre plasser i byen, av en grunn.

Det skal også nevnes at beboerne der ofte parkerer i veien selv om det er plass i oppkjørselen deres, om det er for å tvinge oss på fartsdumpen vet jeg ikke.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.