Tilbake til alle rapporter

Mange hull og ujevn vei på fylkesvei 860, strekning mellom finnsnes og stonglandseidet.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Marianne Nordhaug Henriksen 15:00, fre. 29 juni 2018

Sendt til Statens vegvesen region nord og Tranøy 4 minutter senere

På strekning mellom Finnsnes og Stonglandseidet er det som bilde over viser svært dårlig vei. Det er fordelt utover flere områder spesielt nære Stonglandseidet det er mange hull og ujevn vei. Alle bildene er tatt fra det ene av flere områder. Dette har vært et problem mange år, og måten problemene er ''fikset'' på er at det er lagt grus oppi hullene. Dermed ligger det også spredt en god del grus rundt på veiene. Veiene blir nå dårligere for hvert år som går, og bilister må svinge unna mange hull for å ikke ødelegge bilene, men samtidig er veien så dårlig at den er trafikkfarlig for billister og andre trafikanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:26, fre. 27 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter