Tilbake til alle rapporter

Same procedure as every year, James!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 22:15, man. 14 januar 2019

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Lokale syklister er vant til at vintervedlikehold av gang- og sykkelvegen langs Strømsveien mellom Strandveien og rundkjøring i Sagdalen er av svært dårlig kvalitet. Dessverre er det ikke noe nytt i år, eller sagt med ord fra Miss Sophie: Same procedure as every winter! Akkurat nå er halvparten av vegen ubrukbar grunnet deponering av snø og/eller svært dårlig brøyting. Når snøen begynner å smelte og fryser igjen blir det isglatt og direkte livsfarlig å sykle der!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vi har ikke hørt noe fra vegmyndighetene her, og i dag var det helt UMULIG så sykle her. Som bildet ovenfor viser STOPPER brøytingen fullstendig opp ved rundkjøringen i Sagdalen (når man kommer syklende fra Strømmen). Not nice, James!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 20:30, ons. 16 januar 2019

  • Vi har ikke hørt noe fra vegmyndighetene her, og som i tidligere vintre var denne strekningen også i år veldig vanskelig og i perioder direkte livsfarlig å sykle. Takket værgudene er problemet nå "løst", men vi frykter at situasjon vil ikke bli annerledes neste vinter. Generelt sett synes vi en såle av snø er det beste på sykkelveger (og miljøet), men akkurat her skulle vegmyndighetene virkelig vurdere bruk av salt og "svart asfalt"!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 18:58, tor. 11 april 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter