Tilbake til alle rapporter

Fartsdempere

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 09:23, man. 13 juni 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vågå 1 minutt senere

Ønsker fartsdempere på Moavegen, da dette er en skoleveg samt flere småbarnsfamilier i og rundt denne vegen. Det er et bofelleskap i enden,samt flere bolighus langs vegen og til dels stor trafikk gjennom hele dagen.Ved vaktskifte på bofelleskap er det ekstra trafikk, med til dels høye hastigheter. Da dette som nevnt er en skolevei som i tillegg går forbi skolen,og videre opp i sentrum, er det egentlig en selvfølge med fartreduksjon her. Sender dette skrivet på vegne av Moavegen VEL-forening.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:40, man. 11 juli 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:51, man. 8 august 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter