Tilbake til alle rapporter

Huller langs hele Alderslystvegen

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 15:38, lør. 11 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 1 minutt senere

Denne veien er trafikkfarlig pga alle hullene som blir verre dag for dag. Fordi Budorvegen er stengt og skal være stengt til neste vinter, er det nå mye mer trafikk på Alderslystvegen og et helt annet vedlikehold må til for at vi skal kunne kjøre her uten å måtte risikere livet og ødelagt bil. Alderslystvegen har vært elendig i mange år men så lenge vi har hatt Budorvegen så har vi kunnet kjøre der. Men nå som alle må kjøre Alderslystvegen (inkludert hyttefolket på Budor) så må det her repareres før det blir bilulykker!!!! Dette er rett og slett helsefarlig vei, da man må kjøre sikksakk for ikke å ødelegge bilen mens man risikerer å møte motgående trafikk som kanskje heller ikke er vant til å kjøre på slike veier og dermed ha lav fart og ta hensyn. Vi må kjøre ned i under 10 km/t flere steder, og verre blir det dag for dag!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter