Tilbake til alle rapporter

Alt for smal vei mtp trafikk

Rapportert i kategorien Universell utforming av Leif Strømø 15:57, fre. 25 september 2020

Sendt til Malvik 3 minutter senere

Nå ble jeg nok en gang presset ut av veien av en uoppmerksom/lat sjåfør. Jeg har sett meg lei av denne smale veien i 30-sonen som såvidt kan hanskes med 2 biler på normal størrelse. For ikke å snakke om hvordan det føles å møte en traktor eller varebil. Må man vike så risikerer man å punktere dekk eller kantkjøre felg på grunn av veiskuldra. Det JEG lurer på er om det er planer for utbedring av denne strekningen snart? Det er en ganske så trafikkert veg med hele skoleklasser som kommer syklende, traktorer og mange personbiler. Jeg kjører med hjertet i halsen omtrent hver dag, da man ofte må velge mellom å la motgående kjøretøy ta speilet ditt eller ødelegge din egen bil med å kjøre i grøfta. Forventer svar.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:33, fre. 23 oktober 2020

  • Beklager sent svar. Denne delen av Markabygdvegen er fylkesveg. Henvendelsen din er videresendt til fylkeskommunen.

    Sendt inn av Randi Garberg 19:17, tir. 15 juni 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter