Tilbake til alle rapporter

Hull i veien, FV 311, Lyngen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Odd Håkon Hansen 23:37, søn. 1 januar 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Tromsø og Statens vegvesen region nord 2 minutter senere

Like sør for Skinnelv, på en bakketopp, ca. 50 m fra begynnelsen på 60-sone, er det hull i veien som forårsaker skader på biler siden de tar nedi når de kjører over hullene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 02:33, man. 30 januar 2012

  • Såvidt jeg vet, er dette problemet blitt innrapportert telefonisk av flere som kjører strekningen. Det er to parallelle humper med en ås i midten som sneier opp i understellet på biler som kjører over, og forårsaker skade.

    Sendt inn av Odd Håkon Hansen 02:33, man. 30 januar 2012

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:12, man. 27 februar 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter