Tilbake til alle rapporter

Parkering og trafikksikkerhet

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Lars Hovland 09:09, fre. 3 februar 2012

Sendt til Rygge og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Parkeing og hensetting av biler i Raveien er et øksende problem for trafikksikkerhet og fremkommelighet. Reisende fra Rygge lufthavn benytter gaten som gratis parkeingsplass, og beboere med utleieleiligheter mangler oppstillingsplass for leiboernes biler på egen tomt. Hensetting av biler i veien skaper farlige situasjoner, problemer med snørydding og fremkommelighet for gatens beboere. Mange bilister benytter veien for gjennomfart og farten kan være meget høy. Ravein bør skiltes med parkering forbudt for å bedre trafikksikkerhet og fremkomlighet. Det bør også iverksettes fartssenkende tiltak, som skilting 30 km/t da dette er et boligstrøk med mange barn. Gjennomkjøring forbudt bør også vurderes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter