Tilbake til alle rapporter

Dump i vegen

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 20:58, fre. 2 mars 2012

Sendt til Statens vegvesen region øst og Gran 2 minutter senere

Grov dump i vegen som kommer veldig plutselig. Om man kjører i fartsgrensen (80kmt) så smeller det noe voldsomt. Man må kjøre maks i 30kmt over denne for å ikke skade bilen. Ellers er veien her fra broen ved Jevnaker til Grymyr preget av mye hull og humper.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:40, fre. 30 mars 2012

  • Dumpen er fremdeles der. Mulig det ser ut som det er forsøkt reparert med en liten asfaltklatt på østsiden av dumpen, men fremdeles må man bremse ned til omtrent 20-30kmt veldig brått (da den plutselig kommer, man ser jo ikke at det er en dump i vegen uten videre). Om dette er telehiv vil det jo muligens jevne seg over tid, men det ville vært flott å sette ut noen kjegler eller skilt som ber folk være litt ekstra obs. Er flere slike dumper på samme strekning også.

    Publisert anonymt 21:40, fre. 30 mars 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter