Tilbake til alle rapporter

Høy kant

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 18:37, søn. 4 mars 2012

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 3 minutter senere

Når du skal kjøre på motorveien (kommer fra Statoil) så er det en høy asfaltkant som gjør at hele bilen dunker.. Den er skjært med asfaltskjærer, og sliter unødig på foringer og bærekuler.

Kanten er i det du svinger av veien, og går over nesten hele veien.. Dette har vært sånn siden påkjøringa ble gjort om i fjor. Håper dette snart blir utbedret!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ble løst 2-3 uker etter at jeg la inn problemet her. Veit ikke om "fiksgatami" er årsaken til at problemet ble løst, eller om det var tilfeldig, men det er ihvertfall fiksa nå! :)

    Publisert anonymt 16:50, man. 2 april 2012, markert som fikset

  • Vel, fikset ? Det er fortsatt kraftig dump når vi kjører av veien (og inn mot E18). Asfaltlappen som er lagt på er alt for kort.

    Publisert anonymt 07:25, ons. 30 mai 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter