Tilbake til alle rapporter

Generende lukt

Rapportert anonymt 16:06, tor. 8 mars 2012

Sendt til Østfold og Rygge 4 minutter senere

Hele boligområdet preget av sterk kloakklukt. Nytt kloakknett burde garantere godt resultat også mht kontroll på avgasser. Imidlertid har jeg erfart gjennom samtale med personer i nabolaget, at jeg ikke er alene om å ha observert fenomenet. Hele miljøet i nabolaget er sterkt kvalitetsforringet etter omleggingen. Det er flaut å ta i mot besøk. Stanken av ”mannskit” varierer fra mild og diskret, til intens og vederstyggelig

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:04, man. 16 april 2012

  • Det nærmer seg 2 år siden jeg første gang henvendte meg til kommunen om problemet. Dessverre har de tiltak som er iverksatt ikke virket godt nok. Problemet meldte seg ifm omlegging / renovering av kommunens vann og avløpsanlegg. Kommunen erkjente problemet og installerte doseringspumper som skulle tilføre en spesiell kjemisk substans (Nutriox, fra Yara) til avløpsvannet fra RSL. Lenge har dette tiltaket fungert godt, men i vinter har problemet vendt tilbake med full styrke. Nye henvendelser til kommunen har gitt nye forsikringer om å suplere doseringspumpene, men tiltaket ser ikke ut til å fungere slik målsettingen må være. Drittlukten er fortsatt påtagelig og livskvaliteten i området sterkt forringet. Det er dessuten pinlig å motta besøk fra venner eller bekjente som ikke selv er fra distriktet.
    Problemet er nå kjent for alle berørte og tiden som er gått har oversteget enhver rimelig frist. Dette begynner virkelig å bli alvorlig!

    Publisert anonymt 14:04, man. 16 april 2012

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:41, ons. 16 mai 2012

  • Jeg er litt usikker på dette nettstedets betydning / mandat. Kan ikke se at problemregistreringen har den ringeste effekt utover at jeg blir varslet med jevne mellomrom og spurt om problemet er utbedret, hvilket det for øvrig slett ikke er!

    Publisert anonymt 15:41, ons. 16 mai 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter