Tilbake til alle rapporter

Hull i vei

Rapportert i kategorien Hull i vei av Arne Roger Nicolaisen 13:06, tir. 28 mai 2013

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 3 minutter senere

Utenfor Olea Crøgersvei 4 i overgangen mellom plen og fortau er det oppstått et stort hull. Dette graver seg mer og mer under veien. Rengvannet renner nå ned i det hullet og lager det større. Vannet som skal til kummen på ned siden kommer ikke fram. Jeg har satt 2 bukker ved hullet som er merket med Falkum II da de tilhører borettslaget.Jeg har ringt kommunen 2 ganger og sendt SMS to ganger. Jeg håper det blir gjort noe før det går galt. For to tre år siden blei gata asfaltert og etter det er fallet til kummen blitt helt feil. Det har også ført til at innkjørselen til borettslaget flommer over av vann som ikke renner unna. Jeg håper at noen tar kontakt med meg slik at vi kan ta en befaring av dette. Jeg har i løpet av disse årene ringt flere ganger om problemet, men ikke blitt tatt på alvor. Mitt navn er Arne Nicolaisen, leder Falkum II Brl. mob 41425237.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter