Tilbake til alle rapporter

Manglende veibelysning

Rapportert i kategorien Gatelys av Marit Rasmussen 13:36, man. 23 september 2013

Sendt til Nittedal og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Veibelysningen i øvre del av Birkelundveien er ekstremt dårlig. De to øverste gatelysene er helt dekket av trær.den øverste stolpen kunne jeg ikke finne noe nummer på, men den neste har nr 015 470 Stolpen på oversiden av utkjøringen fra Åsliveien (stolpe 015 469)har aldri hatt lys, noe som godt kunne behøves, og i stolpen nedenfor utkjørselen fra Åsliveien inn i Birkelundsveien (stolpe 015 468)er lyset gått. Dette er skolevei / barnehagevei som mange barn benytter hver dag. Vedlagt bilde av Birkelundveien slik den fremsto ca kl 20.00 i går kveld. Håper det kaster ytterlige lys over problemet! På forhånd takk og med håpefull hilsen Marit Rasmussen, Birkelundveien 7 1481 Hagan

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 01:35, ons. 23 oktober 2013

  • Lyset i stolpen nedenfor utkjørselen fra Åsliveien inn i Birkelundsveien (stolpe 015 468)er fikset, resten er som før, men det hjalp en hel del!

    Sendt inn av Marit Rasmussen 15:51, ons. 20 november 2013, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter