Tilbake til alle rapporter

Mye kø og lang ventetid

Rapportert i kategorien Trafikklys av Lars Arne Gipling 21:52, tir. 29 oktober 2013

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Etter at det nye lyskrysset ble satt inn i dette krysset, har det mange ganger daglig, oppstått tung kø i alle retninger bortsett fra veien som går vestover. Dit er det særdeles få som kjører. Køene går spesielt tungt i nord og sørgående retning, inn i andre lyskryss. Dette ender til og med opp med kø ned gjennom tunnelen ned mot Strandtorget og E6 og der kan man bli stående lenge om man kjører der på uheldige tidspunkt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:14, tor. 12 desember 2013

  • Jeg har forsøkt å holde meg unna disse kryssene de siste månedene, men hver gang jeg blir nødt til å kjøre der på travle tidspunkt, så må det ventes ved mange røde lys før man kommer seg gjennom sentrum.

    Sendt inn av Lars Arne Gipling 13:14, tor. 12 desember 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter