Tilbake til alle rapporter

Hull i vegen/støvplager

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Helge Storsveen 14:59, man. 28 april 2014

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 1 minutt senere

Grindervegen er hullete, mangler grus. Skraping nytter ikke lenger da det ikke er mere å skrape. MEN, den største plagen nå er støv. Når blir det gjort noe med disse tingene....????

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Saken har blitt delvis løst. Støvproblemet er borte men veien mangler grus. Det har blitt skrapt 2 ganger men det er ikke mere å skrape av. Venter vel egentlig på asfalt da vi snart er eneste vegen i Løten Sentrum som ikke har det. Hadde håpet på litt info fra kommunen om når vi står på planen der. Hadde derfor håpet at denne kommentaren også ble sendt til administrasjonen hvis mulig...

    Sendt inn av Helge Storsveen 15:37, man. 26 mai 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter