Tilbake til alle rapporter

Farlig bro over Lierelva ved Gullaug skole

Rapportert i kategorien Hull i vei av Sissel Beate Rønning 10:41, ons. 7 mai 2014

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 3 minutter senere

Broen over Lierelva ved Gullaug skole i Lier har opprevet underlag, kun netting som dekke over elva, mangelfullt og hullete gjerde. Dette er farlig for elever på barneskolen som omtrent samtlige må krysse elva for å komme til skolen. Dekket er opprevet og kan dessuten gjøre skade på sykler. Dekket som er "netting" er ujevnt og oppleves som utrygt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Farlig bro over Lierelva ved Gullaug skole Broen over Lierelva ved Gullaug skole i Lier har opprevet underlag, kun netting som dekke over elva, mangelfullt og hullete gjerde. Dette er farlig for elever på barneskolen som omtrent samtlige må krysse elva for å komme til skolen. Dekket er opprevet og kan dessuten gjøre skade på sykler. Dekket som er "netting" er ujevnt og oppleves som utrygt.

    Sendt inn av Anne-Gina Kristoffersen 18:18, ons. 7 mai 2014

  • Dette vil snarlig bli reparert av Lier Drift.

    Sendt inn av Tore Johansen 13:44, ons. 14 mai 2014

  • Bruskadene er blitt utbedret.

    Sendt inn av Tore Johansen 11:06, tor. 5 juni 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter