Tilbake til alle rapporter

Støv etter skraping

Publisert av John Anders Mohn Gaustad 16:19, tir. 17 juni 2014

Sendt til Hamar og Hedmark mindre enn et minutt senere

I vår har det vært et fenomenalt godt vedlikehold av Veståsvegen. Grusing, skraping og salting. Neste i overkant mye skraping syns jeg, vegen er topp når den er "hardtrampet." Etter siste skraping ble det dessverre ikke kjørt på salt, og med det tørre været er støvet i ferd med å bli skikkelig plagsomt. Mulig å få saltbilen oppom snart?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei!

    Denne saken er gammel, og vi velger derfor å lukke den for å få ryddet opp på denne nettsiden. Hvis det mot formodning skulle vise seg at problemet du har meldt inn fortsatt ikke er lukket, ber vi deg sende inn en ny melding på "fiks gata mi", eventuelt ta kontakt med Sentralbordet: 62 56 30 10.

    Mvh Hamar kommune

    Publisert anonymt 12:37, ons. 7 juni 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter