Back to all reports

Hastighet og fartsdumper.

Reported in the Fortau/gangstier category by Geir Østvik at 12:21, tir. 21 oktober 2014

Sent to Statens vegvesen region øst and Ullensaker 4 minutes later

Fra krysset F.v.452 Ilevegen og F.v. 255 Isingrudveien/Lindebergveien og ca 1 km. retning Lindeberg er det 50 sone. Langs denne veien er det mange uoversiktlige inn og utkjørsler, og det er også mange husstander med barn i barnehage og skolealder. Politiet har hatt laserkontroller på dette veistykket, og tatt flere fartssyndere. I og med at dette er en forholdsvis smal og uoversiktlig skolevei burde det vært gjort noe for lenge siden når det gjelder trafikksikkerheten. Det burde vært både fartsdumper og senket fartsgrense til max. 40, helst 30 km/t. Hva med gang og sykkelvei? Får bare håpe at det ikke må en ulykke med tap av liv til før de ansvarlige for dette veistykket gjør noe med det. Første gang noen tok opp problemet med dette veistykket via fiksgatami.no var 25. august 2011. Det har ikke skjedd noe så langt, og innmelder har heller ikke fått svar fra de som er ansvarlig for denne veien.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:27, tir. 18 november 2014

  • Jeg har tidligere for ca. ett halv år siden meldt denne saken til Statens vegvesen direkte, uten at jeg har fått svar på min henvendelse. Fikk beskjed om at saken ble videresendt til rette vedkommende i etaten.

    Posted by Geir Østvik at 13:27, tir. 18 november 2014

  • Ta det opp med Harald Espelund, det er vel kommunen som må gjøre noe med dette.

    Posted anonymously at 14:37, tir. 6 januar 2015

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?