Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerovergang

Publisert av Hilda Eidsnes 11:05, man. 15 desember 2014

Sendt til Bærum og Akershus 4 minutter senere

Dette er et håpløst sted å krysse veien, absolutt ingen biler tar hensyn og mitt barnebarn på 5 år sa forleden da vi krysset "jeg trodde vi skulle bli drept". Slik kan vi ikke ha det og jeg ber om at det bli en merket overgang på dette stedet, da vi er mange som går her med livet i hendene. Mvh Hilda Eidsnes

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:35, tir. 17 februar 2015

  • Det kan se ut som om autovernet på vestsiden er blitt forlenget, men dette gjør det om mulig enda vanskeligere å krysse denne veien og med brøytekantene som er der nå og en endeløs rekke av biler, er det helt håpløst. Jeg krysser ofte Brynsveien ved Lomma/Bryn skole, der er det merket overgang og bilene tar hensyn. Er det virkelig helt umulig å få en merket overgang i Lommedalsveien?

    Sendt inn av Hilda Eidsnes 23:35, tir. 17 februar 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter