Back to all reports

Smalt fortau

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 10:41, ons. 25 februar 2015

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

I forbindelse med veiarbeid er det laget midlertidig fortau i det som tidligere var kollektivfelt. Dette midlertidige fortauet har blitt smalere og smalere etter hvert som grus og annet rask fra arbeidene på det gamle fortauet dytter gjerdet lenger og lenger ut. I dag var det så trangt at det ikke er plass til sykkelstyre. Det er heller ikke plass til å leie sykkelen om man skulle prøve seg på det. Og hvordan det er tenkt dersom det kommer noen med barnevogn eller sykkelhenger er et godt spørsmål. Enda en gang er det på sin plass å spørre om sikkerhet til fotgjengere og syklister i det hele tatt blir tenkt på i dette byggeprosjektet, og om det er noen som har ansvaret for dette.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Dette er fremdeles ikke løst, over en måned siden det ble rapportert. Og nå med snø, som selvfølgelig ikke er måket, er det i praksis ufremkommelig her. Jeg endte i veibanen i dag, sikkert til stor glede for bilistene som måtte kjøre i kø bak meg.

    Posted anonymously at 07:57, fre. 27 mars 2015

  • Fikset

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 08:32, fre. 2 juni 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?