Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerfelter.

Publisert av Paul T. Anderson 17:44, fre. 31 juli 2015

Sendt til Vennesla og Vest-Agder 1 minutt senere

Vennesla kommunes tekniske etat har i flere år neglisjert at det mangler flere fotgjengerfelter i Vennesla sentrum. Nå er det på tide at Rådmannen strammer opp de ansvarlige ! Vi trenger fortgjengerfelt for å kunne krysse Sentrumsvegen ved Europris. Enig ? Vi trenger fortgjengerfelt ved Wiig-gården for å krysse Torsbyvegen. Enig ? Vi trenger et fortgjengerfelt for å komme over til Trend jernvare.Enig ? Vi trenger en generell gjennomgang av hele sentrumsområdet med tanke på fotgjengerfelt. Enig ? Med vennlig hilsen Paul T. Anderson. PS: Vi trenger absolutt et fotgjengerfelt for å komme over til Sparbutikken på Skarpengland (Mølla). Enig ?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:53, fre. 28 august 2015

  • Har rapportert samme problem i fjor, og problemet er delvis løst ! Hurra ! Det er kommet et nytt fotgjengerfelt ved Wiig-gården. Dette var stedet som var mest påkrevet. De øvrige tar vel litt lengre tid; eller ?

    Sendt inn av Paul T. Anderson 22:53, fre. 28 august 2015

  • Problemet er for det meste løst.
    Fotgjengerovergang på Mølla gjenstår. Mvh. Paul T. Anderson.

    Sendt inn av Paul T. Anderson 09:31, lør. 26 september 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter