Tilbake til alle rapporter

Søkk og hull i veibane, farlig for syklister i vått høstmørke

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Sjur Erik Kvåle 12:18, man. 14 september 2015

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ås 2 minutter senere

Flere hull og søkk i sykkelveien langs Årungen i Ås kommune. Gjelder også Nesset. Kommunen bør kontrollere veinettet regelmessig og rette problemer. Antydet før sommeren at kommunen burde gå over sykkelveiene, men synes ikke å ha blitt fulgt opp.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:42, tir. 13 oktober 2015

  • Problemet er delvis løst ved at største hull er tettet. Andre søkk og sprekker er fortsatt tilstede på strekningen i Ås kommune. I tillegg bør sykkelveien fra kommunegrensen til Nesset feies for glass (alternativet er å presse syklistene ut i veibanen). Det bør lappes hull ved båtustyrsforretningen/Hjem og hobby på Nesset (overgangen til gangveien). Ved Vinterbrosenteret ligget en knust glassrute som må fjernes. Generelt tilsyn med sykkelveien er påkrevet. Ansatte anbefales å sykle strekningen som kommunen har ansvaret for.

    Sendt inn av Sjur Erik Kvåle 21:42, tir. 13 oktober 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter