Tilbake til alle rapporter

Fartsgrenseskilt mangler

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Trond Reder 11:22, tir. 17 november 2015

Sendt til Røyken og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Ved begynnelsen av Lille Årosvei står det et 30 km/t sone skilt. Det er vel og bra, men de fleste ser ut til å glemme at det gjelder hele nabolaget. Og hukommelsen blir bare dårligere og dårligere desto høyere opp man kommer. Rett som det er blir det observert biler som kjører opp mot 60 km/t i nabolaget. Politi er varslet og de har etter dette kjørt i området. De sier også at de vil at man skal skrive ned bilnummer på biler som råkjører. Men det burde ikke være bekymrede foreldre som skal følge opp dette, skrive ned nummer, ringe politi, stoppe biler og gjøre voksne folk oppmerksomme på at de kjører for fort. Dette skaper misnøye og uro som man skal slippe.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter