Tilbake til alle rapporter

Store dype hull og små hull i veien.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 07:06, tor. 10 desember 2015

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ski 3 minutter senere

Fra Akershus/Hobøl grensa, gjennom skogen, mot Tomter er dere flere store og små hull i veien, begge veier. Noen av hullene er både dype og store og kan ødelegg dekk på bil.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:31, tor. 7 januar 2016

 • Ikke fornøyd med hvordan dette ble håndtert. Jeg vet om at minst syv biler har fått ødelagt dekkene sine og feler av dem måtte da ha nye dekk. For fire/fem av disse skjedde dette ca 12 dager etter at jeg hadde gitt beskjed om at hullene kunne ødelegge dekk, Problemet er ikke helt fikset. Det er dype hull fremdeles, som ikke er så store som de største var, men farlig nok.

  Publisert anonymt 08:31, tor. 7 januar 2016

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:50, tor. 4 februar 2016

 • Har akkurat kjørt denne veien nå. Dersom du tar utgangspunkt i der hvor Øyenveien kommer ut og 50 meter mot Akershus fylkesgrense er det to dype hull. Kjører du ca 800 meter til er det et dypt hull i høyre kant på veien. Det er en utkjørsel fra et hus som kommer ut der. Dersom du kjører fra fylkesgrensen mot Tomter er det et dypt hull i veien der hvor det har vært lagret mye tømmer i høst/vinter. Det er også et dypt hull ved bondegården på høyre side. At ikke alt blir tatt med en gang er altfor dårlig. Nå er det to måneder siden jeg meldte fra om hullene. De største er tettet, men hvorfor ikke ta alt før de blir så store at de også kan ødelegge dekk. Dere burde ha lært nå etter alle klagene på ødelagte dekk dere fikk i desember.

  Publisert anonymt 10:50, tor. 4 februar 2016

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:03, søn. 13 mars 2016

 • De tre hullene jeg meldte om fra Tomter og mot Akershus grensa er tatt. Fra Akershus grensa og mot Tomter er det ikke gjort noe. Disse hullene har blitt større, dypere og flere. Det er hull midt i kjørefeltet, midtmellom kjørefeltene og på høyre side av kjørefeltet mot Tomter. I tillegg har det nå kommet 2 store dumper i høyre kjørefelt (fra grensa mot Tomter). Det ene ikke langt fra Akershus grensa og det andre ved fotballbanen. Kan dere ikke en gang for alle få tettet disse hullene. Denne veien er forøvrig en vei dere burde sjekket i hvert fall en gang i måneden. Det går mye tungtrafikk her og ellers er det generelt mye trafikk her.

  Publisert anonymt 09:03, søn. 13 mars 2016

 • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

  Publisert anonymt 08:28, tor. 28 april 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter