Tilbake til alle rapporter

Gående bruker veibanen tilby gå i.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Geir Gresvoll 22:09, tor. 24 mars 2016

Sendt til Tysvær og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Etter at sykkel/gangsti ble fjernet langs veien har folk begynt å bruke veibanen til å gå i. Ofte to skoleelever ved siden av hverandre. Tanken var nok at de gående skulle tvinges til å gå stien som ligger ned mot fotballbanen, men dette gjør de ikke. De benytter heller veibanen. Løsningen fungerer meget dårlig. Bør vurdere å grave frem igjen sykkel/gangsti.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Her tar kommunen kontakt med rektor på skolen og oppfordrer elevene til å bruke gangveien. Det er lite ønskelig med fotgjengerovergang oppå undergangen med den faren en fotgjengerovergang er.

    Sendt inn av Tysvær kommune 16:57, tor. 31 mars 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter