Back to all reports

Mangelfull skilting gangvei

Reported in the Trafikkskilter category anonymously at 10:01, man. 23 mai 2016

Sent to Røyken and Statens vegvesen region sør 4 minutes later

Det er til tider daglig farlige situasjoner. Særlig budbiler og lignende kjører full fart opp den svingete uoversiktlige gangveien, og skolebarn kjører i full fart ned på sykkel. Det er kun snakk om tid før det skjer en alvorlig ulykke.

I Torsrudveien mangler det skilt som sier at sving inn til gangvei ikke er tillatt, ei heller opplyses det om at veien er gangvei. Det er kun et lite skilt litt inne på gangveien som forteller at det er en gangvei. Dette er ikke lett å se for billister. I tillegg viser de fleste GPS-løsninger at man kan kjøre på gangveien.

Forslag er å ha store skilt i Torsrudveien, som forteller at sving inn til gangvei ikke er tillatt, og ikke minst viser at det er en gangvei. Man kan også vurdere merking i asfalt for å gjøre gangveien mer tydelig.

I tillegg er det fint om offisielle kart kan oppdateres, slik at dette ikke blir vist som kjørbar vei i forskjellige GPS-løsninger.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:26, man. 20 juni 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?