Tilbake til alle rapporter

Farlig biltrafikk

Rapportert anonymt 23:37, tor. 2 juni 2016

Sendt til Kristiansand og Vest-Agder 2 minutter senere

Området i enden av Kronprinsensgate, utenfor Aquarama, oppleves som ikke klart definert ift biltrafikk. Mange biler kjører inn på området, sannsynligvis for å vente på folk som kommer fra Aquarama, andre skal til båthavna/ut på moloen. Noen av disse bilene kommer fort. Samtidig er dette et rekreasjonsområde med mange barn i full fart ned bakken fra Aquarama på løpebrett, sykler etc, og det framgår ikke tydelig at dette området også er åpent for trafikk. Mange av disse turister som ikke er lokalkjent. Man forventer ikke at det kommer en bil rundt svingen, da området gir inntrykk av å være bilfritt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter