Tilbake til alle rapporter

Gress og planter langs veien hindrer sikt

Publisert av Ove Evanger 11:48, fre. 24 juni 2016

Når man skal kjøre ut på Dolvikvegen fra Nordeidbrekka er det svært vanskelig å se om det kommer trafikk, spesielt når man skal svinge til venstre. Man må langt ut i veibanen, ofte for langt, for å se om det er klart. Mye skyldes gress og planter langs Dolvikvegen oppover mot lyskrysset Dolvikvegen/Sandslivegen utenfor de to lavblokkene i Nordeidbrekka. Her bør det kantklippes snarest.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå har det vært foretatt kantklipping i området, også på aktuelt sted. Men dessverre er det ikke blitt klippet LANGS Dolvikveien, kun på innsiden av veien foran lavblokkene i Nordeidbrekka. Dette hjelper ikke på sikten, det viktigste er å få bort gress og buskas ut mot veien slik at man slipper å bevege seg langt ut i veien fra Nordeidbrekka når man skal kjøre ut i Dolvikveien!

    Publisert anonymt 11:15, man. 4 juli 2016

  • Det kommer seg... Nå er det også blitt klippet nær krysset Dolvikveien/Nordeidbrekka og 8-10 meter oppover (mot Sandsliveien), og dette letter sikten når man skal svinge til venstre ut fra Nordeidbrekka. Men fremdeles er det mye høyt gress lenger oppover som blokkerer for sikten. Det må derfor klippes lenger oppover langs Dolvikveien.

    Publisert anonymt 09:03, tir. 19 juli 2016

  • Nå er det bra! Det er blitt klippet oppover langs Dolvikveien utenfor de to lavblokkene opp til gangbroen og lyskrysset Sandsliveien/Dolvikveien. Så nå er sikten så god som den kan bli og farlige situasjoner kan unngås. Tusen takk! Men det er viktig at dette opprettholdes og blir gjort hver vår/sommer.

    Publisert anonymt 14:42, tor. 4 august 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter