Tilbake til alle rapporter

Manglande gatelys mellom Grebstadlia 1 og Grebstadvegen

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 19:26, lør. 2 juli 2016

Sendt til Statens vegvesen region midt og Sykkylven 2 måneder, 2 dager, 15 timer, 47 minutter senere

Vegen mellom Granvegen i Grebstadlia 1 og krysset Grebstadvegen/Grebstadlia har i dag ingen gatelys. Mange går og syklar denne vegen også i den mørke årstida, og det er for mange ingen god oppleving å skulle gå denne vegen i stummørke - særleg for dei yngste - enten det er til skule eller til og frå fritidsaktivitar. Med utbygginga som har vore siste åra i Grebstadhagen og som framleis føregår, er trafikken av gåande og syklande på denne vegen aukande, og kommunen bør no prioritere å få på plass gatelys i dette området. Ein bør minst få på plass to gatelys her - kanskje tre, og det ein av desse kan fint monterast i eksisterande stolpe som allereie står langs vegen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:58, tir. 27 september 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter