Tilbake til alle rapporter

Høy fart

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 15:09, tir. 19 juli 2016

Sendt til Statens vegvesen region øst og Jevnaker 1 måned, 1 uke, 6 dager, 20 timer, 4 minutter senere

I Randsborggata og i Nordhagenvegen holdes det en høy fart av en del bilister, spesielt i Randsborggata. For å komme til fotgjengerfeltet i Randsborggata fra Nordhagenvegen, eller omvendt, må man krysse gaten rett før en sving, her kommer biler i høy fart rundt svingen og det føles meget utrygt, spesielt på vinterstid da Randsborggaten kan bli meget glatt, både for fotgjengeren som skal krysse gaten og for bilistene som da må bremse opp. Vi ønsker oss fartsdempende tiltak, i Randsborggaten og i Nordhagenvegen (hvor det har blitt mange barn de siste årene som leker i gaten) for å trygge fotgjengere, barn som leker og sykler på boligfeltet og for dyr.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter