Tilbake til alle rapporter

Asfalten er hullete og veien for smal

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 14:27, fre. 26 august 2016

Sendt til Re og Statens vegvesen region sør 3 dager, 20 timer, 50 minutter senere

Hele veien fra Bergsåsveien deler seg i to veier til fordi Bergsåsveien 41 er veien hullete og lappes bare midlertidig med jevne mellomrom. Dette holder en stund og så blir det stor hull i veien.

Det er så kjedelig at det er så dårlig og smal vei, spesielt når det står biler parkert i siden av veien som allerede er for smal fra før.

Det er så bratt og trangt her at to møtende biler ikke har plass hverken sommer eller vinter, og bakken opp til Bergsåsveien 15 er s bratt at dette er trafikkfarlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Pga noen skrivefeil postes den på nytt:

    Hele veien fra der Bergsåsveien deler seg til forbi Bergsåsveien 41 er den hullete. Lappes innimellom men det tar aldri lang tid før nye hull er tilbake Dette stykket er det også så smal vei at ikke to biler kan møtes uten at en må i grøfta. Bedre blir det ikke av at det ofte parkeres biler i vegbanen. Spesielt ille fra nr 13 til nr 31.

    Det er så bratt og trangt her at to møtende biler ikke har plass hverken sommer eller vinter, og bakken opp fra begge sider er så bratt at dette gjør det trafikkfarlig.

    Publisert anonymt 17:58, fre. 26 august 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter