Tilbake til alle rapporter

Gjerde på lekeplass er kjørt ned

Publisert av Kjetil øvstedal 15:33, søn. 11 september 2016

Sendt til Rogaland og Tysvær 1 minutt senere

Gjerde ved den lekeplassen en først kommer til på mjåsund er kjørt ned i ene siden. Ville bare gi beskjed, vet ikke hvem som har gjort dette eller om de allerede har meldt fra.

Når dette skal repareres lurer jeg på om det hadde vært mulig og forlenge dette gjerdet videre mot sandkassen. Idag kan de minste ungene komme rett ut i veien, hadde vært bedre sikret om gjerdet var noe lengre. Etter at den nye rundkjøringen ved feltet kom, er det mange vogntog som kjører feil og inn på feltet vårt. Mange av disse holder stor hastighet og utgjør en stor risiko for våre barn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter