Tilbake til alle rapporter

Defekte varmekabler i undergang

Publisert av gina wangberg rindsem 11:39, man. 19 desember 2016

Sendt til Verdal og Nord-Trøndelag 1 minutt senere

Lørdag gikk jeg undergangen fra Tindved til Verdal Hotell. Jeg skled i ei meget farlig og isete trapp!! Slo meg forderva og spesielt hodet mitt ble forslått. Resultatet ble sykehustur og sying i ansiktet. Varmekablene virker mest trolig ikke i trappa slik de skal og det var ikke strødd der. Var på stedet igjen kvelden etter og tok bilder. Jeg ønsker nå å komme i kontakt med dem som har ansvaret for å holde denne undergangen trygg og sikker for ferdsel. Evt bør den kanskje stenges så fremt den ikke kan holdes trygg/fri for is når været er slik det har vært.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Flakk fra teknisk etat ringte meg 3 el 4 dager etter hendelsen og uttrykte at dette var veldig trist og at han ikke hadde ord.. Han sa også at de hadde hatt et møte samme dag vedr denne undergangen og dens utfordringer med livsfarlig glatt flisbelagt trapp hvor varmekablene ikke virker og det ikke ble strødd m.m. De skulle også ha enda et møte, og jeg skulle få høre nærmere hva som ville skje videre. - Noe jeg ikke har! Håper virkelig kommunen tar lærdom av dette og følger opp saken videre. - Dette for å unngå flere ulykker, små og store...

    Sendt inn av gina wangberg rindsem 12:01, tir. 17 januar 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:56, tir. 14 februar 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter