Tilbake til alle rapporter

Høye is-skavler og sporete vei

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 16:57, man. 6 mars 2017

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

I lengre tid har det nærmest vært uframkommelig i P. G. Mangsets veg. I mildvær blir det mye slaps som ikke blir fjernet av brøytemannskap. Da det fryser til igjen fører dette til tre 20-30 cm dype spor hvorav det midterste må deles av møtende biler. Ofte blir dette for trangt og man må prøve å komme seg ut av de dype sporene - noe som er risikabelt med tanke på sleng på bilen med påfølgende fare for å slenge bort i møtende kjøretøy.

I fjor vinter fikk undertegnede skader på bilen fordi en møtende bil fikk sleng på bilen som følge av manglende grusing av P. G. Mangsets veg. I år er det verre enn noensinne og man må kjøre på fortauet for å prøve å unngå å havne ned i de dype sporene. Her hjelper det ikke med grus - det må skrapes kraftig! Veien er i utgangspunktet altfor smal, og om vinteren er det en utfordring å møtes for to vanlige biler fordi brøytemannskapet brøyter veien enda smalere.

Lang bakke med uoversiktelige svinger, store is-skavler, dype spor og blank is er ingen god kombinasjon. Håper dette blir gjort noe med umiddelbart!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:44, tir. 4 april 2017

  • Det skjedde ingenting, men været ordnet med smelting av is til slutt. Ikke tilfredsstillende at det er værgudene som må ordne opp i en vei som var svært trafikkfarlig både for møtende biler og myke trafikanter!

    Publisert anonymt 12:44, tir. 4 april 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter