Tilbake til alle rapporter

Store hull og sprekker på sykkelvei i Steinsvikvegen

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Christel Devik 09:27, man. 19 juni 2017

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Jeg bor i Saksarrinden mellom Sandsli og Steinsvikvegen, og vil melde i fra om en svært dårlig sykkelvei, som bør repareres. Det er store hull og sprekker på sykkelveien som ligger i Steinsvikvegen mellom busstoppested "Steinsvikneset" og "Austre Steinsvikåsen". Sykkelveien er til fare for syklister fordi man møter på det dårlige sykkelveistykket like etter en kraftig nedoverbakke som går fra busstoppested "Indre Steinsvik" og til "Austre Steinsvikåsen". Sykkelveien brukes av både barn på vei til-og-fra skole og personer til-og-fra jobb. Den dårlige sykkelveien fører til at flere velger å sykle i bilveibanen i stedet. Dette kan lett føre til farlige situasjoner for både bilister og syklende, spesielt i den ene retningen, på grunn av nedoverbakke i kombinasjon med en krapp høyresving. Sykkelbyen Bergen kan ikke være bekjent av å ha så dårlige sykkelveier. Jeg vil benytte anledningen til å gi ros for den flotte sykkelveien som vi har fått fra busstoppested "Dorteledhaugen" og videre i retning Bergen sentrum.

Vennlig hilsen Christel Devik

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jipppiiiii!!! I dag har de begynt å legge ny asfalt!! Det gjenstår bare et lite stykke, så blir sykkelstien helt perfekt.

    Sendt inn av c.devik@online.no 19:11, tir. 19 september 2017

  • ...og nå er hele sykkelstien ferdig asfaltert. 😁😁😁

    Tusen takk for hjelpen!!!

    Sendt inn av c.devik@online.no 15:31, tor. 21 september 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter