Back to all reports

Store hull og sprekker på sykkelvei i Steinsvikvegen

Reported in the Sykkelveier category by Christel Devik at 09:27, man. 19 juni 2017

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 3 minutes later

Jeg bor i Saksarrinden mellom Sandsli og Steinsvikvegen, og vil melde i fra om en svært dårlig sykkelvei, som bør repareres. Det er store hull og sprekker på sykkelveien som ligger i Steinsvikvegen mellom busstoppested "Steinsvikneset" og "Austre Steinsvikåsen". Sykkelveien er til fare for syklister fordi man møter på det dårlige sykkelveistykket like etter en kraftig nedoverbakke som går fra busstoppested "Indre Steinsvik" og til "Austre Steinsvikåsen". Sykkelveien brukes av både barn på vei til-og-fra skole og personer til-og-fra jobb. Den dårlige sykkelveien fører til at flere velger å sykle i bilveibanen i stedet. Dette kan lett føre til farlige situasjoner for både bilister og syklende, spesielt i den ene retningen, på grunn av nedoverbakke i kombinasjon med en krapp høyresving. Sykkelbyen Bergen kan ikke være bekjent av å ha så dårlige sykkelveier. Jeg vil benytte anledningen til å gi ros for den flotte sykkelveien som vi har fått fra busstoppested "Dorteledhaugen" og videre i retning Bergen sentrum.

Vennlig hilsen Christel Devik

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Jipppiiiii!!! I dag har de begynt å legge ny asfalt!! Det gjenstår bare et lite stykke, så blir sykkelstien helt perfekt.

    Posted by c.devik@online.no at 19:11, tir. 19 september 2017

  • ...og nå er hele sykkelstien ferdig asfaltert. 😁😁😁

    Tusen takk for hjelpen!!!

    Posted by c.devik@online.no at 15:31, tor. 21 september 2017, marked as fixed

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.