Back to all reports

Masse hull og ujevnheter i innkjøringen fra ringvålvegen

Reported in the Hull i vei category anonymously at 19:32, søn. 20 august 2017

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 3 minutes later

Det er et varig problem med så dårlig vei i innkjøringen at man noen ganger må bruke hele bredden på veien for å unngå skader på kjøretøy.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det virker som det ble en bedringi innkjøringen der, men grunnet grovt vaskebrettlignende beskaffenhet ser vi biler som fortsatt må over i motsatt kjørefelt opp bakken når de kjører av ringvålvegen. Anser som at situasjonen vedvarer, er det mulig å få utbedret beskaffenheten på veien opp der så folk ikke føler de må svinge unna?

    Posted anonymously at 22:51, man. 28 august 2017

  • Det er blitt atskillig bedre nå, ser ut som veien er blitt skrapet et godt stykke, vaskebrett er dog kommet smått tilbake. Det er ikke så ille ennå.

    Med fordel så burde veien ha vært lagt asfalt på, den er tross alt godkjent for veldig tunge kjøretøy ser vi på oversikt funnet på nettet, men det tåler den jo tydeligvis ikke når veien blir sånn etter en kort periode. Det er ganske betydelig trafikk langs denne veien erfarer vi.

    Posted anonymously at 00:57, ons. 20 september 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?