Tilbake til alle rapporter

Gatelyset i Østerengbråten

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 19:15, ons. 27 september 2017

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Vi flyttet inn i nytt hus i 2012. Gatebelysningen var helt fra starten svært ustabilt og gatelysene var mer avskrudd enn de var på. Nå har de ikke vært i funksjon på minst ett år og dette er ikke holdbart. Vi bor på et byggefelt med mange boenheter og tidvis stor trafikk. Det vil nå bli tidligere mørkt og barn vil ferdes i området etter mørkets frembrudd. Vi utstyrer disse med reflekser, men frykter at en ulykke snart vil skje hvis dette ikke rettes. Det er nå feilrettet i menge år og feilen er konstatert. Nå forventer vi som bor her at det skjer noe snart slik at vi får lys!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter