Back to all reports

Fortau fjernet

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 10:44, ons. 8 november 2017

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest less than a minute later

Ifbm utbygging har gangvei til bybanestopp retning Byparken vært stengt i over ett år. Nå er den andre veien og fortauet som går rundt den gamle p-plassen ved Rema fjernet. Det betyr at når man kommer gående ned fra Fageråsveien man må gå en lang omvei og krysse først Fageråsveien ved kinarestauranten, så gå oppover Storetveitvegen, krysse den, gå nedover til Inndalsveien og så krysse den for å komme til buss- og bybanestopp på Wergeland. Dette medfører stor ulempe og omvei, og fører til at gående går i veibanen inn i krysset og nedover til bybanestoppet i stedet for. Samme motsatt vei. Dette skaper veldig farlige situasjoner og bør løses snarest ved å lage en trase for gående der man har kunnet gå tidligere. Gående må få større prioritet i dette området enn de har nå. Særlig farlig for barn.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 22:23, ons. 6 desember 2017

  • Problemet er delvis løst ved at man kan krysse veien og parkeringen ved Rema. Men vær OBS. Mørkt, ikke gangfelt, ingen fotgjengerovergang, og fortsatt ikke optimalt.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 22:23, ons. 6 desember 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?