Tilbake til alle rapporter

Stengslet fra snarveien ut i Fløyveien mot Anitras vei (skoleveien for store deler av Rauli), er ikke godt nok. Sikten er ikke god nok, og sykler kan lett passere omtrent uten å senke farten. At det ikke er skjedd en ulykke her, er bare flaks. Farten er for stor i dette området.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Anette 19:30, lør. 11 november 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Flekkefjord 5 minutter senere

Jeg kontaktet kommunen første gang før sommeren 2016. Fikk beskjed om at saken skulle behandles rett etter sommeren. Traff vedkommende igjen sommeren 2017, fortsatt er ingenting gjort. Forsto at fylket har litt å si denne saken, og at det kan vanskeliggjøre dette - men at «midlertidige» tiltak som innsnevring av veibanen lett kan la seg gjennomføre for å se om dette kan bedre situasjonen. Et annet tiltak som ble foreslått var å flytte gangfeltet opp til andre siden av innkjørselen til Anitras vei pga dårlig sikt når man kjører opp Fløyveien, der gangfeltet ligger i dag.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:53, lør. 9 desember 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:22, lør. 6 januar 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:36, søn. 4 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter