Back to all reports

Arne Fjellbus veg(hele lengden) har elendig fortau som forlengst skulle vært vedlikeholdt. Pt kun smal igjengrodd sti. Trær som henger utover og ødelagt asfalt og kanter. Blir heller ikke brøyta om vinteren selv om dette er skolevei for mange.

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 14:52, ons. 22 november 2017

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 3 minutes later

Fortau i Arne Fjellbus veg er vel ikke vedlikeholdt siden veien ble bygget, og er derfor i en elendig forfatning. Pt er fortauet kun en smal "krøttersti" som folk vegrer seg å gå på. (Bløt, lortete, greiner som henger, manglende brøyting om vinteren). Dette Er skolevei for mange barn til Hoeggen og Steindal skoler, og bør i tillegg til vedlikehold av asfalt og kanter også brøytes (fortau) om vinteren. Like ved krysset AFv og Steindalsvegen er det en rundkjøring. Denne er svært dårlig opplyst. To barnehager sokner til denne og mange/alle foreldrene parkerer her ved levering av barn. Godt med lys er et must da.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 17:46, ons. 20 desember 2017

  • Kommunen er visstnok ikke interessert i å vedlikeholde veien. På telefon med Trondheim bydrift får jeg opplyst at veien er for "liten" til at fortau brøytes og at økonomien er for dårlig til vedlikehold. Kommunen påkoster dog fartsdumper selv om dette er det nok av pga slitasje. Lite positiv holdning fra kommunen m.a.o.

    Posted anonymously at 17:46, ons. 20 desember 2017

  • Still open, via questionnaire, 17:57, tor. 18 januar 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?