Tilbake til alle rapporter

Anmodning om å redusere antall fartsdumper fra 3 til 2

Rapportert anonymt 16:32, lør. 3 februar 2018

Sendt til Skedsmo og Akershus 3 minutter senere

I Hattemakerlia ved barnehagen er det anlagt tre fartsdumper i forbindelse med et T-kryss. Disse fartsdumpene lager flere farlige situasjoner i løpet av en dag. Spesielt vinterstid er det ille. Forslag til løsning: Fjerne fartsdumpen som ligger ved siden av Hattemakerlia 1. Behold fartsdumpen ved innkjøring i stikkveien og den som ligger siden av Hattemakerlia 57. Kommunen har som mål å brøyte sideveiene ved 10 cm snø. Når man skal kjøre over en fartsdump, etter en 90 grader sving, i en oppoverbakke, i 10 cm snø og med fart under 5 km/t så vil bilen skli på toppen av fartdumpen og man kommer ufrivillig over i feil kjørebane. Dette skaper unødvendig mange farlige situasjoner som enkelt kan unngås. Synes det er rart at kommunen har godkjent denne plasseringen av fartsdumpene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:14, lør. 3 mars 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter