Tilbake til alle rapporter

Manglende måking av gangvei/fotgjengerfelt/planovergang

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Roy Budmiger 17:52, tir. 13 februar 2018

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Under veibroen på Ring 3 går det en gangvei som tilsynelatende aldri blir brøytet. Jeg mistenker at den er falt utenom spesifiserte oppdrag. Gangveien er hovedsaklig overbygd av broen, men ute i endene hvor det er åpent samler det seg mye snø, bl.a som følge av brøyting. Det er til tider vanskelig å ta seg frem med f.eks rullestol. Det er ofte også ganske ufremkommelig i planovergangen til trikken på andre siden av fotgjengerovergangen. Også her virker det som at mangler rutiner for snømåking.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:45, tir. 13 mars 2018

  • Problemet er ikke løst etter fire uker. Jeg meldte 26.2 også saken til Bymelding.no, fulgt av tre purringer. Null respons fra Oslo kommune, står oppført som "ikke behandlet".

    Sendt inn av Roy Budmiger 19:45, tir. 13 mars 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:36, tir. 10 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter